Akkus sövényvágóval a szebb kertért

Akkus sövényvágó

Az akkus sövényvágó a kerti munkák során oly módon képes kamatoztatni a tudását, hogy többé nem lesz kedvünk hozzányúlni egy benzineshez vagy elektromoshoz. Az akkust csak előkapjuk és már mehet is a munka.

Kimondottan a magasban történő sövénynyírás során lehet kellemetlen a kábellel bajlódni vagy kitartani nyújtott karral a benzines súlyát. Az akkus sövényvágó jól kiegyensúlyozott, praktikus szerkezet, amivel gyorsan és egyszerűen nyírhatjuk, formázhatjuk a környezetünkben lévő növényeket. Különösebb karbantartást nem igényel, persze a pengék megtisztításán kívül. Az olyan neves gyártóknak, mint a Makita, sikerült egyet csavarniuk a dolgon, az extrákat illetően.

Az akkus sövényvágó kényelmes, gumírozott markolatot kapott, illetve kétoldalas vágókéseket, ami még hatékonyabbá teszi a használatát. Nem feledkeztek meg a könnyed kialakításról sem, ami kiemelten fontos ezen gép esetében. Hogyha nem szeretnénk létrára állva vágni a sövényt, akkor választható a teleszkópos, nyújtható nyéllel ellátott akkus sövényvágó is.