Törtfehér, csipkés női tornacipő

női tornacipő

A sportos megjelenést sokan kedvelik, ehhez pedig optimális választás egy modern, komfortos női tornacipő. Ezek a modellek erős és tartós kialakítással rendelkeznek, akár több évig is viselhetőek, bármilyen probléma nélkül.

Különféle stílusokban, színekben és márkában érhető el női tornacipő a cipom.hu webáruház jóvoltából. Biztosan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fazont a termékpalettán. Futáshoz, edzéshez vagy a mindennapi tevékenységekhez ideálisak a tornacipők, laza és sportos ruházattal remekül kombinálhatóak.

A nyári napokra például ideális a készleten lévő törtfehér színű, csipkés tornacipő, ami kiemelkedő darabja lehet egy hölgy ruhatárának. Sportos, ugyanakkor nőies, különleges megjelenést biztosítva a viselőjének.

Nagyszerű légáteresztő anyagból, vagyis vászonból készült, kerek orrú, lapos típus. Ez a női tornacipő nagyon kedvező áron, mindössze 5900 Ft-ért kerülhet a birtokunkba. Természetesen a társai sem kerülnek horribilis összegbe, mivel megfizethető áron kínálja a webáruház.